Vols estar al dia?

Subscriu-te al butlletí per rebre totes les novetats via mail

Parla amb nosaltres

missatges SMS:

93 210 86 27

 

Usuari SKYPE:

FederacioACAPPS

 

Usuari MSN:

acapps@ hotmail.com

 

Telèfon:

93 210 55 30

 

NOTICIES D'ACTUALITAT

La Federació ACAPPS premia les principals accions per als drets de les persones sordes i les seves famílies - 02/11/2017

L’empresa ALCAMPO rebrà la distinció per la seva implicació en l’accessibilitat als supermercats de la cadena i accions en pro de la inserció laboral de les persones sordes.

 

Rosa Vallverdú, responsable d’Accessibilitat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, rebrà el premi individual per la seva trajectòria en la promoció i impuls de l’accessibilitat a la comunicació per a les persones a través de la subtitulació.

 

El Secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, inaugurarà les 22es Jornades de la Federació ACAPPS, marc on s’entregaran els Premis.

 

 Barcelona, 2 de novembre de 2017.- La Federació ACAPPS premia la promoció i la defensa dels drets de les persones sordes. Es tracta de la vuitena edició dels Premis Federació ACAPPS,  que aquest any s’atorguen a l’empresa de supermercats ALCAMPO, en la categoria a entitats, i a la Rosa Vallverdú, responsable d’Accessibilitat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, en la categoria individual. L’acte de lliurament dels Premis es celebrarà en el marc de la 22a edició de les Jornades de Formació de les persones Sordes en Modalitat Oral, aquest dissabte 4 de novembre a l’auditori Fort Pienc.

 

  Premis a la sensibilització dels drets de les persones sordes i les seves famílies

 

La Federació ACAPPS premia la companyia ALCAMPO per les actuacions que ha emprès en matèria d'accessibilitat a la comunicació per a les persones sordes als supermercats de la cadena amb la instal·lació, senyalització i seguiment dels bucles magnètics a caixes i punts d'atenció al client/a. També per la seva aposta i compromís en pro de la inserció laboral de persones sordes i per demostrar com es poden trencar prejudicis amb l'exemple: les persones sordes poden treballar atenent al públic. També per la  campanya de sensibilització Accessibilitat és INCLUSIÓ que, amb motiu del Dia Internacional de les Persones Sordes, vam fer col·laborativament a l'Alcampo de Sant Quirze del Vallès.

 

 

Una altra distinció serà atorgada a la Rosa Vallverdú, responsable d’Accessibilitat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per seva trajectòria personal dedicada a la promoció i a l’impuls de l'accessibilitat a la comunicació per a les persones sordes. També per l’estreta col·laboració que ha mantingut amb la nostra entitat per a la millora constant de la subtitulació als canals de la CCMA.

 

 Les nostres Jornades, pensades per a les persones sordes, els seus familiars i el sector professional de la discapacitat auditiva:


#EDUCACIOINCLUSIVA

Perquè les necessitats de l’alumnat sord que es comunica oralment han ser cobertes, cal garantir l’accessibilitat a les aules. Parlarem del nou Decret de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema educatiu inclusiu, amb representants del departament d’Ensenyament.

 

#IMPLANTSCOCLEARS  Compartirem informació, reptes i dubtes a l’entorn de l’implant coclear en persones sordes adultes.

 

#ACCESSIBILITAT  informarem de l'accés als subtítols de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, des de la televisió fins  a les apps de tablets i mòbils. 

 

#INSERCIOLABORAL Hi ha empreses que incorporen persones sordes als seus equips humans. I n’hi ha que fan un pas més: amb accessibilitat, amb accions de sensibilització o trencant estereotips.

 

I TAMBÉ:

 

    JOVES AMB CAPACITATS

    TECNOLOGIA D’AUDIÒFONS

    PREMIS FEDERACIÓ ACAPPS 2017

 

Seran unes Jornades accessibles amb subtitulació en directe i bucle magnètic, a càrrec del Servei d’Accessibilitat a la Comunicació de la Federació ACAPPS – SAC FIAPAS.

 

A Twitter: Es podrà participar a les Jornades amb l’etiqueta #JornadesACAPPS17j


Dissabte, 4 de novembre

Auditori Centre Cívic Fort Pienc. Pl. Fort Pienc, 4-5. Barcelona

 

10:30 Inauguració de la 22a edició de les Jornades amb el Secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies; el president de COCARMI, Antonio Guillén i el president de la Federació ACAPPS, Raimon Jané.

 

13:40 Lliurament dels Premis Federació ACAPPS 2017

 

Podeu consultar el programa complet en l’arxiu .pdfFederació ACAPPS - Providència 42, 4rt - 08024 Barcelona

Tel 93 210 55 30 - federacio@acapps.org - fax i sms 93 210 86 27 - Site desenvolupat per Enfasystem.net