Vols estar al dia?

Subscriu-te al butlletí per rebre totes les novetats via mail

Parla amb nosaltres

missatges SMS:

93 210 86 27

 

Usuari SKYPE:

FederacioACAPPS

 

Usuari MSN:

acapps@ hotmail.com

 

Telèfon:

93 210 55 30

 

NOTICIES D'ACTUALITAT

El COCARMI demana un canvi de model en el sistema de finançament de les entitats socials - 01/12/2017

En la jornada organitzada amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

 

Substituir les subvencions pels concerts i millorar l'accés al finançament públic, dues reivindicacions fruit de les lliçons de la crisi


El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma del sector a Catalunya, ha fet aquest matí una crida pública a les administracions perquè canviïn l'actual sistema de finançament de les entitats socials per fer-les més sostenibles i garantir la continuïtat dels projectes i serveis.

 

Entre altres canvis, el COCARMI proposa que se substitueixi l'actual fórmula de subvencions anuals, amb uns imports que depenen cada any de la negociació política dels pressuposts públics, per un sistema de concertació (sobretot quan parlem de serveis públics) que doni més estabilitat a les estructures i plantilles de les entitats i, per tant, garanteixi l'atenció als usuaris més vulnerables així com la qualitat dels serveis.

 

Aquestes demandes s'han posat sobre la taula en el transcurs de la jornada 'Cap a una societat resilient i inclusiva' organitzada pel Comitè amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, instaurat per l'ONU i que se celebra des de fa 25 anys cada tres de desembre.

 

Podeu trobar més informació de la jornada en la nota adjunta. Adjuntem així mateix enllaç al Manifest 2017 i al Manifest 2017 en Lectura Fàcil que moltes entitats llegiran aquests dies en els actes de commemoració del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat.Logotip del COCARMI

Federació ACAPPS - Providència 42, 4rt - 08024 Barcelona

Tel 93 210 55 30 - federacio@acapps.org - fax i sms 93 210 86 27 - Site desenvolupat per Enfasystem.net