Vols estar al dia?

Subscriu-te al butlletí per rebre totes les novetats via mail

Parla amb nosaltres

missatges SMS:

93 210 86 27

 

Usuari SKYPE:

FederacioACAPPS

 

Usuari MSN:

acapps@ hotmail.com

 

Telèfon:

93 210 55 30

 

SERVEIS

Coneix tots els serveis d'ACAPPS!

 

Servei d'Accessibilitat a la Comunicació

 

El Servei d'Accessibilitat a la Comunicació de la Federació ACAPPS creat 'any 2004 treballa per a la supressió de les barreres de la comunicació. Una barrera de la comunicació és qualsevol mitjà, acció, actitud o procediment que obstaculitza o priva la completa comunicació i informació entre les persones.

 

El Servei d'Accessibilitat a la Comunicació i de la Participació de les Persones Sordes esta inscrit al Registre d'Entitats, Serveis i establiments del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

 

Les persones sordes troben importants barreres de comunicació, perquè no els arriben els missatges acústics. La solució està en fer visibles aquells missatges que només són audibles i utilitzar les noves tecnologies per facilitar l'audició i l'accés al text escrit.

 

Els objectius del Servei d'Accessibilitat són:

  • Vetllar pel compliment de la legislació vigent i normatives respecte l’accessibilitat universal
  • Oferir a les empreses productores i promotores d’actes i/o espectacles audiovisuals l’assessorament necessari per fer els actes accessibles.

El Servei d’Accessibilitat treballa per aconseguir que les persones sordes puguin gaudir dels actes socials i culturals en igualtat de condicions que la resta de ciutadans i ciutadanes.

 

Per això, el Servei d’Accessibilitat de Federació ACAPPS, a encàrrec de les entitats organitzadores, ofereix la subtitulació en directe, la instal·lació de l’anella magnètica i la provisió d’emissores FMs.

 

Si vols fer accessible el teu acte i trencar amb el silenci, contacta amb el nostre servei d'accessibilitat accessibilitat@acapps.org

 
El Servei d'Accessibilitat és possible gràcies al suport de:

Federació ACAPPS - Providència 42, 4rt - 08024 Barcelona

Tel 93 210 55 30 - federacio@acapps.org - fax i sms 93 210 86 27 - Site desenvolupat per Enfasystem.net