Vols estar al dia?

Subscriu-te al butlletí per rebre totes les novetats via mail

Parla amb nosaltres

missatges SMS:

93 210 86 27

 

Usuari SKYPE:

FederacioACAPPS

 

Usuari MSN:

acapps@ hotmail.com

 

Telèfon:

93 210 55 30

 

SERVEIS

Coneix tots els serveis d'ACAPPS!

 

Servei d'Atenció i Suport a les Famílies

 

El Servei d’Atenció i Suport a les Famílies (SASF) afavoreix la relació de pares i mares de nens/es amb sordesa per compartir experiències i coneixements i per defensar una educació de qualitat, així com la integració escolar i social dels seus fills i filles.

 

El moment en què sospiteu o ja confirmeu que el vostre fill/a té una pèrdua auditiva és el moment de contactar amb el SASF. Aquest servei us ajudarà en tot el procés, us assessorà en els passos que heu de seguir i us orientarà en les decisions que haureu de prendre. A la nostra entitat coneixereu altres pares i mares que han passat per la mateixa experiència i us ajudaran a resoldre els dubtes que ara us plantegeu.

 

Actualment el SASF també ofereix activitats de logopèdica, actuació possible gràcies al finançament de la Confederación FIAPAS, el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad i per la Fundación ONCE. Les activitats d’intervenció logopèdica tenen una doble modalitat (grupal i individual), ambdues en el marc de l’atenció i suport a les famílies. Amb aquestes activitats, a més de donar suport a les activitats de logopèdia que promoguin el llenguatge dins d’una perspectiva global de comunicació i interacció, volem fer partícips a les famílies en aquest tipus d’intervencions.

 

Per posar-te en contacte amb nosaltres: saaf@acapps.org / Equip SASF

 
El SASF és possible gràcies a la col·laboració de:

Federació ACAPPS - Providència 42, 4rt - 08024 Barcelona

Tel 93 210 55 30 - federacio@acapps.org - fax i sms 93 210 86 27 - Site desenvolupat per Enfasystem.net