Oferta de feina a ACAPPS: busquem un/a orientador/a laboral

Oferta de feina a ACAPPS: busquem un/a orientador/a laboral

El nostre equip d’Orientació i Inserció Laboral, dedicat a la inclusió laboral de les persones amb sordesa, necessita incorporar un nou orientador/a laboral. Consulteu les funcions del lloc de feina i els requisits necessaris per poder-hi acccedir:

FUNCIONS I REQUISITS DEL LLOC DE FEINA VACANT

Si encaixeu en el perfil, us voleu sumar a un equip multidisciplinar i compromès i treballar per la inclusió laboral de les persones amb sordesa, a ACAPPS pots tenir-ne l’oportunitat: envia’ns el teu currículum abans del 5 de setembre al correu direccio.tecnica@acapps.orgFUNCIONS I REQUISITS DEL LLOC DE FEINA VACANT

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *