Accessibilitat a la comunicació

Informem i orientem a organitzacions públiques i privades sobre els diferents mitjans de suport a la comunicació que hi ha per a les persones amb sordesa: la subtitulació en directe com a sistema d’accessibilitat universal, el bucle magnètic i les emissores FM.

 

Com a entitat representant a Catalunya de les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral (el 97% de les persones amb sordesa), el nostre Servei d’Accessibilitat a la Comunicació, amb 17 anys d’experiència, compta amb l‘expertesa, coneixement i sensibilitat envers les necessitats del col·lectiu.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES!
Informa’t de tot el que et podem oferir a nivell d’accessibilitat a la comunicació per a les persones amb sordesa a:
accessibilitat@federacioacapps.org     tel. 93 210 55 30     Tel. Mòbil 646 40 84 22
 

 

ELS NOSTRES SERVEIS:

SUBTITULEM EN DIRECTE (ACTES VIRTUALS I PRESENCIALS)

Malgrat portar audiòfons i/o implants coclears, les persones amb pèrdua auditiva necessiten suports per accedir a  tota la informació d’una reunió, d’una conferència o d’una formació. T’oferim arribar sempre al 100% del public del teu acte amb la subtitulació en directe presencial o a distància (per saber-ne més, clica’ns)

ASSESSORAMENT, FORMACIONS I TALLERS DE SENSIBILITZACIÓ PER A ENTITATS, EMPRESES I L’ADMINISTRACIÓ

Oferim formació específica i a demanda sobre la pèrdua auditiva i les pautes de comunicació i mesures d’accessibilitat a la comunicació oral de les persones amb sordesa.
Aquestes formacions es dirigeixen principalment a professionals d’entitats públiques i/o privades que atenen, o poden atendre, a persones amb sordesa.

ASSESSOREM I/O INSTAL·LEM BUCLES MAGNÈTICS

El bucle magnètic és un suport que millora la qualitat del so que arriba a l’audiòfon i/o implant coclear de la persona amb sordesa, que només cal que activi la posició “T” de la seva pròtesis auditiva per beneficiar-se’n.
Conjuntament amb la subtitulació, oferim la instal·lació provisional de bucle magnètic en qualsevol tipus d’acte (xerrades, espectacles, reunions,…) perquè les persones usuàries d’audiòfon i/o implant coclear se’n puguin beneficiar.
Assessorem sobre la instal·lació de bucles magnètics permanents en sales d’actes, auditoris, teatres, cinemes, sales de reunions, entre altres.

SERVEI DE PRÉSTEC D’EMISSORES FM PER A PERSONES ASSOCIADES

A nivell individual, deixem en préstec emissores FM per a les persones sòcies d’ACAPPS.
Les emissores de fm són un sistema de comunicació portàtil que consta d’un aparell emissor i un aparell receptor. De la mateixa manera que amb el bucle magnètic, la persona usuària d’audiòfon i/o implant coclear ha de tenir activada la posició “T” de la seva pròtesis auditiva. L’emissora FM millora el so que arriba a l’audiòfon i/o amb implant coclear.

CONSULTA’NS-HO A accessibilitat@federacioacapps.org  

 

 

XARXA D’ORGANITZACIONS COMPROMESES

Organitzacions públiques i privades que han fet accessibles els seus actes a les persones amb sordesa gràcies a la subtitulació en directe amb ACAPPS: