Consulta!

Hola!

En aquest espai compartim els recursos (publicacions, guies i audiovisuals) que hem generat des d’ACAPPS en l’acompanyament a les famílies amb infants amb sordesa i persones amb sordesa. Una secció viva del web que anirem ampliant per donar resposta a les vostres necessitats en aquestes àrees d’interès.

 

ACOMPANYAMENT FAMILIAR.

Publiquem tots aquells recursos que hem generat en la nostra tasca diària d’orientació i suport a les famílies. L’objectiu:  poder facilitar l’acompanyament el teu/va fill/a amb sordesa amb confiança i seguretat, que contribuirà al vostre benestar emocional i familiarl.

 

IMPLANTS COCLEARS I AUDIÒFONS.

Les pròtesis auditives, els implants coclears i els audiòfons, són els vostres grans aliats. Compartim informacions d’interès, com les assegurances i les condicions de les diferents companyies.

LOGOPÈDIA.

En la vostra rutina familiar diària podeu incorporar molts moments de joc i d’estimulació del llenguatge del vostre/a fill/a, amb contes, cançons i altres reptes. Temps d’atenció, d’acompanyament i de qualitat amb el vostre fill/a que, sense adonar-vos-en, contribuiran en el desenvolupament natural del llenguatge. En aquest espai trobareu propostes a fer!

 

FORMACIÓ I ORIENTACIÓ EN SORDESA.

Tant si sou una família amb un fill/a recent diagnosticat de sordesa com si ets una persona que ha perdut recentment l’audició, us trobeu davant d’una situació nova, no esperada i, probablement, sense conèixer assa bé la sordesa i què implica. En aquesta àrea trobareu publicacions de les formacions que hem realitzat en gestió emocional i sordesa amb professionals especialitzats/des.

 

CULTURA.

Foment del teatre i actes culturals accessibles.