Empreses

ACAPPS estem compromesos amb la inclusió laboral de les persones amb sordesa a empreses com la teva. I necessitem també el teu compromís: la inclusió és responsabilitat de totes, de tots.

En els més de 20 anys de funcionament del nostre servei d’Orientació i Inserció laboral, hem col·laborat amb més de 500 empreses que han contractat persones amb sordesa i han fet réixer els eu equip humà.

 

TIPS PER A LA INCLUSIÓ LABORAL:

  1. Coneix-nos, pregunta’ns: el desconeixement del col·lectiu és l’únic que frena a l’empresa, la por i els dubtes que genera allò que no es coneix.
  2. És un error posar el focus en la discapacitat auditiva enlloc de centrar-se en les capacitats i actituds de la persona.
  3. Normalitzem la comunicació amb les persones amb sordesa! La comunicació NO és un problema: el 97% de les persones amb sordesa es comuniquen com vosaltres, en llengua oral: parlen. Cal trencar estereotips. L’evolució en pròtesis auditives (audiòfons i implants coclears) i la logopèdia ha generat unes noves generacions de persones amb sordesa autònomes que poden realitzar qualsevol feina per la que estiguin formats i preparats/des, com qualsevol altra candidat/a.

 

Empresa, sigues tu també una empresa valenta, inclusiva i compromesa amb la discapacitat i la igualtat d’oportunitats a la feina.

ESTEM AL VOSTRE COSTAT: CONSULTA ELS NOSTRES SERVEIS PER A EMPRESES I QUÈ T’OFERIM.

Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental.  SIOAS 2023. Expedient STC 044/23/000042 

Amb el suport de:

Els projectes i activitats d’ACAPPS per a la ORIENTACIÓ I INSERCIÓ LABORAL DE LES PERSONES AMB SORDESA són possible gràcies a: