Xarxa de Famílies

 

ACAPPS va ser fundada per famílies i persones amb sordesa. I aquest continua sent el motor de l’associació.

Les famílies amb sordesa fem xarxa a l’associació: ens coneixem, compartim i intercanviem experiències.

En aquests espais de trobada les famílies que ja tenen els fills i filles adolescents o adults “guien” i expliquen la seva experiència a les famílies amb fills/es recent diagnosticats de sordesa. En aquests moments, sentir les paraules de mares i pares que han viscut la mateixa situació són un suport i ànim important.

 

LA COMISSIÓ DE FAMÍLIES I LES ‘FAMÍLIES-GUIA’

La participació activa de les famílies en la dinàmica del servei és un tret identitari de la nostra associació. La Comissió de Famílies d’ACAPPS està formada actualment per mares voluntàries i per la tècnica referent del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies, la Paula Quirante.

Ens trobem un cop al mes i és l’espai des d’on coordinem els projectes vinculats als infants i joves amb sordesa i les seves famílies, dissenyem accions per tal de vetllar pel bon funcionament de la xarxa de recursos que atén els/les infants sords/es i les seves famílies i per la plena inclusió de les persones sordes, i organitzem les activitats per a famílies que oferim des de l’entitat.

També formem part del Programa de Famílies Guia: un projecte de FIAPAS (entitat estatal de la qual en som entitat membre) que consisteix en afavorir el contacte entre una família que arriba a l’entitat amb una família “veterana” que hagi passat per una situació semblant. D’aquesta manera, oferim un suport complementari al que us proporcionen els professionals especialitzats.

 

LES FAMÍLIES ENS COMUNIQUEM AMB EL GRUP DE WHATSAPP !

Tenim un nou canal de comunicació específic i interactiu per a les famílies sòcies, un  grup de whatsapp. És on compartim, de manera directa i més propera, informacions i activitats que ens interessen com a mares i pares amb fills/es amb sordesa.

Si encara no n’ets membre i en vols formar, només cal que ens ho diguis: saaf@acapps.org / tel. 93 210 55 30 / 620 993 422 

Consentiment a formar part del Grup de Whatsapp de Famílies de l’Associació ACAPPS