Escola de Formació

La nostra associació, amb més de 25 anys d’experiència en atenció i suport a les famílies amb fills/es amb sordesa, sap el que suposa l’arribada a la família d’un fill/a amb discapacitat auditiva: un gir sobtat i una seqüència d’emocions, de tristesa, de negació, de plor, d’acceptació. Sense oblidar que cada membre de la família ho viu i afronta de forma diferent.
Us trobeu davant d’una situació nova, no esperada i, probablement, sense conèixer massa bé la sordesa i el què implica, fet que genera angoixa, pors i molts dubtes.

 

Per això, a més de l’atenció i suport individualitzat que fem a les famílies per respondre als vostres dubtes, periòdicament organitzem formacions adreçades a les famílies amb fills/es amb sordesa en àmbits que us interessen, de gestió emocional, entorn la sordesa, les pròtesis auditives i a càrrec de professionals especialitzats i amb expertesa en la matèria proposada.

 

ÚLTIMES FORMACIONS

Cicle formatiu a càrrec de Beth Goring, amb 30 anys d’expertesa en atenció a famílies d’infants amb sordesa a la John Tracy Center d’Estats Units. SESSIONS REALITZADES:

El dol: incòmode però necessari. Com gestionar-lo per al nostre benestar emocional. Per saber-ne més

Com enfortir la relació de parella en temps de dol. Per saber-ne més.

Els germans i/o germanes d’infants amb sordesa. Com ho viuen? Per saber-ne més.

Descobrim les opcions de connectivitat dels audiòfons i els implants coclears per treure’n el màxim rendiment. Per saber-ne més.

Col·loqui amb joves. Cicles formatius, batxillerat, universitat: recomanacions directes dels i de les joves amb sordesa. Estudia sense pors!. Per saber-ne més