Xarxa Dones amb Sordesa

La Xarxa de Dones amb Sordesa és un grup OBERT de dones diverses i de diferents edats (entre 16 i 80 anys) que tenen en comú la sordesa.

La Xarxa de Dones amb Sordes és un espai per escoltar-nos, per explicar-nos i per continuar-nos relacionant en uns moments en què les relacions estan quedant en un segon pla i que, des d’ACAPPS, creiem important continuar cuidant pel nostre benestar emocional.

També és un espai per compartir les nostres inquietuds, sovint marcades per aquesta doble condició: ser dones i tenir una discapacitat, l’auditiva. Però més enllà de poder-nos expressar, sobretot és l’espai on projectar-nos: què reivindiquem, què necessitem i què volem. A partir d’aquí, fem activitats i sobretot, fem visibles les dones amb sordesa.

COM FUNCIONA LA XARXA?

Fem reunions, trobades i activitats de forma periòdica. Aquestes reunions, on ens trobem totes, són conduïdes per les tècniques referents d’ACAPPS. Programem les activitats en funció dels interessos sorgits i planifiquem accions conjuntes, com l’acció amb motiu del Dia de la Dona, el 8 de març. Som una xarxa oberta a les dones amb sordesa de totes les edats. 

 

LES NOSTRES ACCIONS: 8 DE MARÇ

Les dones amb sordesa: doblement invisibles.
Per ser dones. Per tenir discapacitat.
Cada dia és 8 de març: per fer visible, per reivindicar, per rebutjar la discriminació, per ser valentes, per ser nosaltres. Per ser escoltades i no jutjades.

#TenimVeu8M

 

LA INCLUSIÓ NOMÉS SERÀ SI HI SOM TOTES!

🙋‍♀️La Xarxa de Dones amb Sordesa d’ACAPPS denuncia aquesta invisibilitat que viuen les dones amb sordesa, que provoca tenir menys referents i menys oportunitats i espais en l’àmbit públic. Ens expliquen com han viscut la discriminació la Laura, la Paula i la Yanet, escriptora, formadora TIC i psicòloga amb sordesa. Amb elles, les dones amb sordesa d’ACAPPS reivindiquen ser referents i tenir espais. Tenir veu.