Subtitulació d’audiovisuals en català

La subtitulació és la mesura d’accessibilitat universal a tot el col·lectiu de persones amb sordesa.

 

Perquè volem que els continguts audiovisuals de les empreses i entitats siguin accessibles i no excloguin a les persones amb discapacitat auditiva, subtitulem en català  els recursos audiovisuals d’empreses i organitzacions (SERVEI GRATUÏT)!!!

Sí!

Subtitulem de forma gratuïta els vídeos del teu web i xarxes socials perquè comuniquis més i millor: perquè siguin inclusius!

Només et posem tres condicions per poder-hi accedir:

1. Que el material audiovisual sigui en català.

2. Que tingui una durada màxima de 15 minuts.

3. Que siguin continguts públics (al vostre espai web, canal de youtube o xarxes) abans del 31 de desembre de 2024.

Aquest servei és possible gràcies a un projecte d’ACAPPS finançat pel departament de Cultura que finalitza el 31 de desembre de 2024. Els vídeos els hem de subtitular, per tant, abans d’aquest termini. La disponibilitat del servei variarà en funció del nombre de sol·licituds rebudes, en tots els casos l’oferirem per ordre de sol·licitud. Subtitularem un màxim de sis vídeos per organització.

Per a més informació o qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres:
participacio@acapps.org
Whatsapp 696 860 218  | Trucades  93 210 55 30

Ara Subtitulació En Català!

Fer accessible els teus audiovisuals no ha estat mai tan fàcil: t’ho expliquem i et fem cinc cèntims i t’apropem les experiències d’organitzacions i empreses que han comptat amb el servei de subtitulació en català dels seus recursos audiovisuals.

Formació Subtitula’t

Ara també, t’ensenyem a subtitular els teus continguts audiovisuals!

Enamora!

Per ser autènticament inclusiu en tots els teus continguts audiovisuals, t’oferim formacions, que pots fer en línia o presencialment, perquè els aprenguis a subtitular fàcilment i fent possible que tothom, també les persones amb sordesa, els puguin seguir i subtitulant.

Per a més informació o qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres:
participacio@acapps.org
Whatsapp 696 860 218  | Trucades  93 210 55 30