Serveis a empreses

CONTACTA AMB NOSALTRES:

empreses@acapps.org    tel. 93 210 55 30    tel. mòbil 607 036 886

 

GESTIÓ D’OFERTES DE FEINA I PRÀCTIQUES LABORALS. PRESELECCIÓ DE PERSONAL QUALIFICAT

Podem cobrir qualsevol perfil professional. La sordesa no és un obstacle, t’ho garantim. No posis límits a les capacitats dels i de les professionals amb sordesa. Ells/es no ho fan.

Més del 85% de persones amb sordesa que buscaven feina amb ACAPPS han estat contractades per empreses com la teva

ASSESSORAMENT EN BONIFICACIONS CONTRACTUALS

Us assessorem sobre els diferents tipus de bonificacions contractuals -segons la normativa vigent- per tal de fomentar la inserció laboral de les persones amb sordesa a vostra empresa:  bonificacions a la Seguretat Social, Contractes bonificats, Responsabilitat Social Corporativa (RSC), Llei general dels drets de les persones amb discapacitat i la seva inclusió sociolaboral, deduccions fiscals i subvencions a l’adaptació dels llocs de feina.
 
 

ACOMPANYAMENT I SEGUIMENT A LES PERSONES I A LES EMPRESES. TREBALL AMB SUPORT

L’objectiu del nostre Servei d’Inserció Laboral és que la persona amb sordesa aconsegueixi un lloc de feina estable on pugui desenvolupar la seva professió. Per això donem, tant a la persona amb sordesa com a l’empresa, tot el suport que sigui necessari (Treball amb Suport).

 

En aquest sentit, i si cal, l’acompanyem en el lloc de feina i parlem amb l’equip per veure quines necessitats s’han de cobrir. Sovint hi ha la tendència, per desconeixement, que amb l’audiòfon o l’implant coclear les persones amb sordesa senten de la mateixa manera que una persona oient. Per això, expliquem al vostre equip quines mesures poden adaptar per facilitar una comunicació fluïda: un major ús del correu electrònic o un grup de whatsapp per a comunicacions internes; instal·lar un bucle magnètic a la sala de reunions o en un punt d’atenció al públic si és el seu lloc de treball. El bucle magnètic fa que el so li arribi millor a l’audiòfon i/o implant coclear. També us donem unes pautes bàsiques de comunicació, perquè pugueu parlar amb el/la traballador/a amb sordesa de forma natural però facilitant que et pugui llegir els llavis.

ASSESSORAMENT EN ACCESSIBILITAT A LA COMUNICACIÓ

A través del Servei d’Accessibilitat a la Comunicació de la Federació ACAPPS, oferim assessorament en mesures d’accessibilitat per a les empreses per incloure treballadors/es amb sordesa així com als clients/es i/o proveïdors/es amb pèrdua auditiva per poder-vos comunicar fluïda i eficaçment.

 

 

VALOR SOCIAL A LA TEVA EMPRESA

Fem xerrades i tallers de sensibilització per als teus equips de treball per transformar la teva visió i apropar-los a la discapacitat auditiva. Fem difusió del teu compromís social com a empresa amiga, valenta i compromesa.

ENTREVISTES XARXA D’EMPRESES COMPROMESES:

“Ens centrem només en allò que ens pot aportar la persona. El que falla en un professional és tenir una mala actitud, no tenir una discapacitat”.  Fundació Jesuïtes Educació.

“He pogut delegar en el Javier que és el que buscava. És 100% autònom”. Basetis

Es trenquen els prejudicis quan es dóna una oportunitat a la persona”. Garden Bordas

 

XARXA D’EMPRESES COMPROMESES

Ja som més de 500 empreses amigues, valentes i compromeses.  Suma-t’hi tu també i dona més valor a la teva marca.