Orientació laboral

Com millorar el teu currículum? Recursos en formació

7 RAONS PER FER UN VIDEOCURRICULUM

Les empreses reben centenars de currículums per a cada oferta de feina que publiquen. Com destacar d’entre la resta? Com fer que el teu currículum deixi empremta i, a més, deixi clara la teva iniciativa, professionalitat i creativitat? Una bona manera és enviant un vídeocurriculum. T’expliquem com, quines eines utilitzar, alguns exemples i on el pots fer circular en aquest recurs:

MODELS DE CURRÍCULUM. CURRÍCULUM TEMÀTIC

Models de curriculum:

Fem el currículum temàtic o per perfils!
En aquest recurs t’expliquem com fer aquest tipus de currículum.

MODELS DE CURRÍCULUM. CURRÍCULUM INFOGRÀFIC

Fem el currículum infogràfic: la manera més visual i gràfica d’explicar la teva trajectòria. En aquest recurs t’expliquem com fer-lo.

MODELS DE CURRÍCULUM. CV CRONOLÒGIC INVERS

Aquest tipus de curriculum mostra la informació ordenada en el temps, de la formació i experiència més recent a la més antiga

MODELS DE CURRÍCULUM. CURRÍCULUM FUNCIONAL

El model de currículum funcional posa l’èmfasi en les tasques que s’han realitzat en cada experiència laboral. Te n’expliquem les claus.

MODELS DE CURRÍCULUM. CURRÍCULUM PER COMPETÈNCIES

Amb un currículum per competències estrucuturem la nostra experiència en funció de les competències que hem anat adquirint.

LA RECERCA DE FEINA 2.0

Per fer una recerca de feina per internet cal estar al dia en els portals de feina i en els teus perfils d’Infojobs o linkedin.
Feina 2.0 no és fer que les empreses et trobin i coneguin

EL MERCAT LABORAL, ARA

La pandèmia per la Covid19 ens ha deixat un mercat laboral més incert però també amb unes professions més demandades actualment. T’expliquem quines: