AraFeina

CLICA AL BANNER ARA FEINA (a l’esquerra) PER ACCEDIR AL PORTAL DE RECERCA DE FEINA AMB USUARI I CONTRASENYA.

CAL QUE SIGUIS UNA PERSONA INSCRITA AL SERVEI D’ORIENTACIÓ I INSERCIÓ LABORAL.

 

Des d’ACAPPS treballem per a la inclusió laboral de la persona amb sordesa. Oferint SUPORT. Generant OPORTUNITATS.

 

QUÈ ÉS L’ARA FEINA?

L’Ara Feina és el portal de recerca de feina creat i impulsat per ACAPPS per a les persones amb sordesa inscrites al nostre Servei d’Orientació i Inserció Laboral. Una plataforma en línia per consultar ofertes laborals i enviar i fer seguiment de les candidatures.

Tot amb el suport, sempre, de les nostres orientadores laborals.

 

COM FUNCIONA L’ARA FEINA?

En aquest tutorial t’expliquem, pas a pas, com fer servir i començar a buscar feina amb l’AraFeina: com accedir al portal amb el teu usuari i contrasenya, veure les ofertes laborals, enviar una candidatura i fer-ne el seguiment, així com mantenir ben actualitzades les teves dades personals. També podràs comunicar-te en línia amb la teva orientadora laboral d’ACAPPS per a qualsevol dubte i/o consulta.

TENS SORDESA I BUSQUES FEINA?

Si ets una persona amb sordesa i en aquests moments estàs en recerca de feina, pots inscriure’t al nostre Servei d’Orientació i Inserció Laboral. Entre altres, podràs accedir al portal AraFeina, rebre el suport del nostre equip tècnic, fer formacions per tenir més opcions a aconseguir una feina estable i compartir les teves inquietuds, dubtes o incerteses.

És un servei d’atenció i suport gratuït. Només cal que et posis en contacte amb nosaltres a:

laboral@acapps.org  |  tel. 93 210 55 30  |  600 401 631