Obrim un nou curs d’iniciació al món digital per a persones adultes amb sordesa

Els teus fills/es et van regalar una tauleta i està per estrenar? 
Sempre tens algun problema quan fas una reunió virtual
Saps que tot això pot ser molt divertit i una nova manera de comunicar-te i expressar-te? 

Si et passa tot això no passa res: ara pots començar el teu canvi amb ACAPPS! Obrim la segona edició del curs d’iniciació a la tecnologia digital: un curs pensat per a vosaltres, pràctic, senzill i gratuït, on descobrirem totes aquestes eines i, sobretot, que el seu ús és molt més fàcil del que ens sembla. Ho fareu acompanyats de la Paula Segovia, amb experiència en formacions d’introducció a les eines digitals, durant 8 sessions:

DIES: 25 de gener; 1, 8, 15 i 22 de febrer i l’1, 8 i 15 de març de 2022. De 10:00 a 11:30.

LLOC:ACAPPS. C. Nàpols, 351, baixos. Barcelona (amb mesures Covid19: grup reduït de 5 persones, amb distància i ús de mascaretes transparents)

INSCRIPCIONS AL CURS:
Us podeu inscriure des d’aquest formulari en línia o bé per correu electrònic a: sasp@acapps.org o per whatsapp al 620 993 422 (Paula Quirante). Si necessiteu més informació o teniu dubtes, podem donar-vos cita prèvia per atendre-us personalment.

Curs gratuït i obert a les persones adultes amb sordesa amb ganes de millorar el seu ús d’eines digitals

La Fanny, la Magda, la Rosa i la Laura, que ja l’han fet, te’l recomanen!

Elles han format part del grup pioner en fer el curs. S’hi van apuntar de seguida perquè volien això, poder fer servir el correu electrònic sense problemes, les aplicacions del mòbil -que ara s’utilitzen per a qualsevol cosa-, poder fer una reunió virtual sense problemes… Vaja, posar-se al dia, deixar de banda les pors i veure les noves eines digitals com a una oportunitat per comunicar-se amb l’entorn i, per què no, per entretenir-se!

Totes venien amb una mica de dubtes perquè, ens expliquen, “aquestes eines, a la nostra edat, són tot un món i ens costa, no som d’aquesta generació digital”. Però han après, s’ho han passat molt bé i han estat encantades amb la Paula, la formadora del curs. “La Paula ens ho ha explicat tot molt bé, ens ha fet practicar i ens ha respost qualsevol dubte. A més, hem passat una bona estona i ara ja en sabem una mica més”. 

També posen en valor que sigui un curs accessible a les persones amb sordesa: “sí que es fan cursos d’aquest tipus perquè ara, que tot es fa per internet, no en quedem exclosos. Però la diferència amb ACAPPS és que, a més, tenen en compte l’accessibilitat i com facilitar la comunicació amb les mascaretes transparents, per exemple, per poder llegir els llavis.

Tot el grup coincideix en una cosa: recomanen fer el curs. Ara, et toca a tu!