Servei Inserció Laboral

QUÈFEM?

El Servei d’Inserció Laboral té com a finalitat fomentar la igualtat d’oportunitats per a l’accés al treball de les persones amb discapacitat auditiva. L’equip de professionals ofereix a les persones usuàries un servei d’assessorament i orientació personalitzat, així com un seguiment i suport durant tot el procés d’inserció laboral.

Si ets una persona sorda i estàs buscant feina, el Servei d’Inserció Laboral t’ajudarà a trobar-ne’n.

QUÈT'OFERIM?

  • T’ajudarem a fer el teu currículum vitae i la carta de presentació a l’empresa
  • T’ajudarem a afrontar l’entrevista de feina
  • T’ensenyarem com buscar feina utilitzant diferents recursos i canals
  • T’assessorarem en la teva formació per poder aconseguir un millor lloc de treball
  • Formaràs part de la bossa de treball d’ACAPPS
  • Estarem al teu costat en el procés d’inserció
  • Farem un seguiment de la teva inserció a l’empresa

El nostre servei està format per un equip de tècnics/ques en inserció laboral especialitzats/des en integració laboral de persones sordes, en barreres de comunicació i en els mitjans per eliminar-les i/o minimitzar-les, tant en situacions laborals com de formació.
ACAPPS és Agència de Col·locació del Servei d’Ocupació de Catalunya núm. 0900000043. Informa-te’n!

CONTACTAAMB EL SERVEI D'INSERCIÓ LABORAL

El nostre equip de professionals en inserció laboral confia en les teves possibilitats, t’ajudarà a potenciar les teves habilitats i t’orientarà en el desenvolupament de la teva carrera professional.

Les persones que busqueu FEINA, podeu contactar amb l’equip d’Orientadors/es laborals:

laboral@acapps.org      tel. 93 210 55 30  whatsapp 600 401  631

 

Les EMPRESES que busqueu professionals, podeu contactar amb l’equip de prospectors/es laborals:

empreses@acapps.org      tel. 93 210 55 30  whatsapp 607 036  886

 

 

PROJECTES I PROGRAMESFINANÇAMENT

ÀREA INSERCIÓ LABORAL

Amb el Programa SIOAS. Programa Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de persones amb discapacitat auditiva. Gràcies a aquest projecte, orientem i acompanyem la inserció de persones sordes i els oferim formació en competències transversals requerides per a cada ocupació.
Amb el Programa Incorpora. Per 14è any consecutiu formem part del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” per a la inserció laboral de les persones sordes a l’empresa ordinària.
Amb la Xarxa d’Inserció Laboral de Barcelona. Aquest projecte és fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona -a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat- i les principals entitats de persones amb discapacitat i/o trastorns de salut mental de la ciutat. Gràcies al treball en xarxa, es treballa per a la creació d’un model d’inserció laboral a l’empresa ordinària. Des d’ACAPPS hi treballem per donar resposta a la necessitat de les persones sordes de Barcelona que necessiten d’un acompanyament individualitzat per aconseguir el seu objectiu professional.
Programa Accions d’orientació, suport i acompanyament a la inserció laboral per a persones sordes. Orientem a les persones usuàries del servei per millorar el seu posicionament en la recerca de feina i les acompanyem en el procés de canvi d’una professió, formació o projecte de vida laboral. Sensibilitzem al teixit empresarial sobre les capacitats del col·lectiu, eliminant les barreres de comunicació que obstaculitzin l’accés al treball i acompanyant a la persona en la transició de la formació al mercat laboral, especialment en el cas dels i de les joves.
Programa Suport a les Universitats. Des del 1993, ACAPPS treballa per millorar l’accessibilitat dels i de les joves estudiants a les universitats catalanes. L’objectiu és millorar seu pas per la universitat garantint la igualtat en l’accés a la informació i formació i millorar el coneixement sobre les mesures d’accessibilitat que les universitats ofereixen.
Programa de Subtitulació de vídeos en català per millorar l’ocupabilitat de les persones amb sordesa.  Amb aquest projecte subtitulem recursos audiovisuals de l’àmbit laboral propis de l’entitat i de les empreses col·laboradores que formen part de la Xarxa d’Empreses Compromeses d’ACAPPS. Volem complir un doble objectiu:
Promoció de la subtitulació i l’accessibilitat en català: Generem recursos audiovisuals en català amb subtítols per a la formació i acompanyament en la recerca de feina i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb sordesa.
Promoció de la inclusió laboral de persones amb discapacitat auditiva: Oferim suport a les empreses que incorporen persones amb sordesa en la seva plantilla subtitulant en català els seus vídeos corporatius, de formació, sobre protocols interns, etc.

El Servei d’Inserció Laboral és possible gràcies a la col·laboració de:Som membres de:Les nostres empreses amigues!