Servei Inserció Laboral

QUÈFEM?

El Servei d’Inserció Laboral té com a finalitat fomentar la igualtat d’oportunitats per a l’accés al treball de les persones amb discapacitat auditiva. L’equip de professionals ofereix a les persones usuàries un servei d’assessorament i orientació personalitzat, així com un seguiment i suport durant tot el procés d’inserció laboral.

Si ets una persona sorda i estàs buscant feina, el Servei d’Inserció Laboral t’ajudarà a trobar-ne’n.

QUÈT'OFERIM?

  • T’ajudarem a fer el teu currículum vitae i la carta de presentació a l’empresa
  • T’ajudarem a afrontar l’entrevista de feina
  • T’ensenyarem com buscar feina utilitzant diferents recursos i canals
  • T’assessorarem en la teva formació per poder aconseguir un millor lloc de treball
  • Formaràs part de la bossa de treball d’ACAPPS
  • Estarem al teu costat en el procés d’inserció
  • Farem un seguiment de la teva inserció a l’empresa

El nostre servei està format per un equip de tècnics/ques en inserció laboral especialitzats/des en integració laboral de persones sordes, en barreres de comunicació i en els mitjans per eliminar-les i/o minimitzar-les, tant en situacions laborals com de formació.
ACAPPS és Agència de Col·locació del Servei d’Ocupació de Catalunya núm. 0900000043. Informa-te’n!

CONTACTAAMB EL SERVEI D'INSERCIÓ LABORAL

El nostre equip de professionals en inserció laboral confia en les teves possibilitats, t’ajudarà a potenciar les teves habilitats i t’orientarà en el desenvolupament de la teva carrera professional.

Les persones que busqueu FEINA, podeu contactar amb l’equip d’Orientadors/es laborals:

laboral@acapps.org      tel. 93 210 55 30  whatsapp 600 401  631

 

Les EMPRESES que busqueu professionals, podeu contactar amb l’equip de prospectors/es laborals:

empreses@acapps.org      tel. 93 210 55 30  whatsapp 607 036  886

 

 

PROJECTES I PROGRAMESFINANÇAMENT

ÀREA INSERCIÓ LABORAL

Amb el Programa SIOAS. Programa Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de persones amb discapacitat auditiva. Gràcies a aquest projecte, orientem i acompanyem la inserció de persones sordes i els oferim formació en competències transversals requerides per a cada ocupació.
Amb el Programa Incorpora. Per 14è any consecutiu formem part del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” per a la inserció laboral de les persones sordes a l’empresa ordinària.
Amb la Xarxa d’Inserció Laboral de Barcelona. Aquest projecte és fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona -a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat- i les principals entitats de persones amb discapacitat i/o trastorns de salut mental de la ciutat. Gràcies al treball en xarxa, es treballa per a la creació d’un model d’inserció laboral a l’empresa ordinària. Des d’ACAPPS hi treballem per donar resposta a la necessitat de les persones sordes de Barcelona que necessiten d’un acompanyament individualitzat per aconseguir el seu objectiu professional.
Programa Accions d’orientació, suport i acompanyament a la inserció laboral per a persones sordes. Orientem a les persones usuàries del servei per millorar el seu posicionament en la recerca de feina i les acompanyem en el procés de canvi d’una professió, formació o projecte de vida laboral. Sensibilitzem al teixit empresarial sobre les capacitats del col·lectiu, eliminant les barreres de comunicació que obstaculitzin l’accés al treball i acompanyant a la persona en la transició de la formació al mercat laboral, especialment en el cas dels i de les joves.

ÀREA D’ORIENTACIÓ FORMATIVA

Programa Uno a Uno. Amb la nostra participació a aquest programa, volem millorar l’ocupabilitat del/ de la jove amb discapacitat auditiva oferint-li formació en les competències necessàries per incorporar-se al mercat de treball de manera estable i duradora en el temps. Aquesta millora en les capacitats professionals dels i de les joves s’aconseguirà amb accions formatives que inclouen un període de pràctiques en el lloc de treball.
Programa Suport a les Universitats. Des del 1993, ACAPPS treballa per millorar l’accessibilitat dels i de les joves estudiants a les universitats catalanes. L’objectiu és millorar seu pas per la universitat garantint la igualtat en l’accés a la informació i formació i millorar el coneixement sobre les mesures d’accessibilitat que les universitats ofereixen.

El Servei d’Inserció Laboral és possible gràcies a la col·laboració de:Som membres de:Les nostres empreses amigues!