Ara pots fer arribar al Govern les teves reivindicacions en pròtesis auditives (fins el 15 de febrer)

Us informem que el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha obert un període de consulta pública prèvia sobre el projecte d’Ordre que modifica i actualitza la situació dels audiòfons i components externs dels implants en la cartera ortoprotètica (annex VI del Reial Decret 1030/2006 pel que s’estableix la Cartera de Serveis Comuns del Sistema Nacional de la Salut i el procediment per la seva actualització).

Des de la Federació ACAPPS, com a entitat representant a Catalunya del col·lectiu de les persones sordes que es comuniquen oralment, farem arribar les nostres aportacions al Ministeri. En aquesta consulta pública però també podeu participar vosaltres directament, com a persones afectades i famílies a nivell particular, fent arribar les vostres reivindicacions.

A nivell orientatiu, us fem arribar un model amb la informació relativa a aquesta qüestió i amb les principals reivindicacions que fem a nivell d’entitat per aconseguir que tothom pugui accedir a les pròtesis auditives, ja que les persones sordes les necessiten per poder sentir.

La data límit per participar en aquesta consulta pública és el proper dijous 15 de febrer. Heu de fer arribar el vostre text, les vostres aportacions, al correu electrònic cpncartera@msssi.es

Share