Seguim actius amb la XAVI per millorar l’accessibilitat a la comunicació a Barcelona

La nostra entitat forma part de la Xarxa per a l’Accessibilitat i la Vida Independent de l’Acord Ciutadà per a una Barcelona Inclusiva, la XAVI. Durant aquest 2020, i adaptant-nos a les noves necessitats per la Covid19, hem continuat treballant de forma col·laborativa en els diferents projectes que participem, gràcies a la implicació de la Fanny Llorens, la Míriam Iribertegui, el Jordi Cabedo, el Manuel González, la Mireia Soler i el Carlos Pérez, persones amb sordesa sòcies i voluntàries de l’associació ACAPPS.

PER A UNS MERCATS MUNICIPALS ACCESSIBLES. Un dels grups de treball de la XAVI té com a objectiu analitzar el grau d’accessibilitat dels mercats municipals. Per fer-ho, vam realitzar una visites a dos mercats i, en acabar, vam realitzar un taller en què els participants van dissenyar i projectar com hauria de ser una parada accessible a totes les persones amb discapacitat. Les persones voluntàries de la nostra entitat van destacar, per exemple, la necessitat que hi hagi pantalles que indiquin el número de torn.

PER A UN HABITATGE ACCESSIBLE. A través d’aquest grup de treball, s’està promovent el disseny d’un habitatge accessible a totes les persones amb discapacitat.

OCI INCLUSIU. Col·laborem en formacions adreçades al personal dels centres cívics. També s’ha iniciat un treball cooperatiu de sensibilizació amb caus i esplais que està previst que culmini en una trobada de bones pràctiques amb la col·laboració del Consell de Joventut de Barcelona.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *