Apropa’t al Saló d’Ocupació Juvenil, del 14 al 16 de març. Hi serem!

Apropa’t al Saló d’Ocupació Juvenil, del 14 al 16 de març. Hi serem!

ACAPPS, com a entitat membre de la Xarxa per a la Inclusió Laboral (XIB) participarà al Saló de l’Ocupació Juvenil, que se celebrarà del 14 al 16 de març, al recinte firal de Montjuïc i serà gratuït.

Des d’ACAPPS destaquem la nostra participació, com a membres de la XIB, amb la qual treballem per a la inclusió laboral de les persones amb discapacitat en el mercat ordinari de treball de la ciutat.

PASSA’T PER L’ESPAI D’ACAPPS AL SALÓ D’OCUPACIÓ JUVENIL, T’HI ESPEREM!

Ens trobareu a la secció Apropa’t, on el nostre equip tècnic del Servei d’Inserció Laboral hi serem per donar a conèixer els nostres programes i activitats per als joves amb sordesa que busquen feina. A més, aprofitarem el marc del Saló per llançar la campanya #PotsArribarOnVulguis. Una campanya que neix, precisament, per informar als joves dels serveis que els oferim per orientar-los tant a nivell laboral com de formació.

Més informació dels nostres programes per a tots els joves amb sordesa:

Pots Arribar On Vulguis.La Universitat t’espera!

Pots Arribar On Vulguis. No saps què estudiar? Busques Feina?

Pots Arribar On Vulguis. Si ets jove i no estudies ni treballes, t’oferim una formació a mida.

 

El Saló distribuirà la seva oferta en set grans àrees d’especialitat per facilitar al jovent tota la informació dels serveis públics municipals de recerca de feina, informar-los dels seus drets i deures laborals, connectar-los amb els programes i projectes d’entitats del tercer sector d’orientació al món laboral, obrir-los a l’emprenedoria i el treball en xarxa o donar-los a conèixer l’oferta formativa.

 

 

Share