Viu Sant Jordi amb ACAPPS!

Viu Sant Jordi amb ACAPPS!

Recordeu que durant el dia d’avui, Sant Jordi, tenim una parada de venda solidària de roses al pati de l’ajuntament de Barcelona com a entitat membre de la Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona. Pel matí, està prevista la visita de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Els beneficis que s’obtinguin amb la venda de roses es destinaran íntegrament als programes d’ACAPPS.

Un dilluns que serà 100% especial: comptem amb tu!

Des d’ACAPPS ens agradaria molt compartir aquest dia amb vosaltres. Serà una jornada bonica en un espai idílic, el pati de l’Ajuntament, i és important que hi sigueu les persones sordes i els pares i mares amb fills/es sords/es. Pots venir amb un amic o amiga, la parella, el pare, la mare o amb l’avi i l’àvia: amb qui t’estimis. Així li podràs regalar -o que et regali- la rosa solidària ;). O sol/a per gaudir del dia amb nosaltres!

Així que, sigui quina sigui la teva opció, t’animem a venir a la parada d’ACAPPS. Hi serem de 10:00 a 20:00. A més, amb cada rosa regalarem el punt de llibre d’ACAPPS, no te’n quedis sense!

 

Share