Ens reunim, amb el COCARMI, amb el president del Parlament de Catalunya, Josep Rull

Ens reunim, amb el COCARMI, amb el president del Parlament de Catalunya, Josep Rull

Seguim treballant perquè es garanteixin sempre els drets de les persones amb discapacitat. Ahir ens vam reunir com a entitat del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) amb el president del Parlament de Catalunya , Josep Rull. Entre altres, vam posar sobre la taula aquestes qüestions:

1️⃣ Ser un òrgan consultiu i assessor dels grups parlamentaris en representació de tot el col•lectiu de la discapacitat perquè els seus drets siguin garantits en tota la legislació.

2️⃣ Que tota la legislació i en tota l’activitat parlamentària es parli de “persones amb discapacitat” d’acord amb la Constitució i la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

3️⃣ Es garanteixi l’accessibilitat a totes les persones amb discapacitat en tota l’activitat parlamentària.

També vam transmetre el neguit de la plataforma perquè la feina feta en totes les legislacions en procés no quedi estancada ni compromesa a un canvi de govern.

El president del Parlament, Josep Rull, va escoltar amb atenció totes les demandes i va mostrar una bona predisposició per atendre-les

La tasca que fem en incidència, tot i que pot semblar lluny del dia a dia, té una influència directa en les polítiques públiques i per tant, es important ser-hi presents per avançar en els drets del col•lectiu

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *