Vols estar al dia?

Subscriu-te al butlletí per rebre totes les novetats via mail

Parla amb nosaltres

missatges SMS:

93 210 86 27

 

Usuari SKYPE:

FederacioACAPPS

 

Usuari MSN:

acapps@ hotmail.com

 

Telèfon:

93 210 55 30

 

INFORMACIÓ CORPORATIVA

FEDERACIÓ ACAPPS

QUI SOM?

La Federació ACAPPS és una entitat sense afany de lucre creada l'any 2004 que està formada per ACAPPS Barcelona, ACAPPS Lleida, ACAPPS Vallès i ACAPPS Penedès.

La missió de la Federació ACAPPS és representar i defensar els drets i interessos globals de les persones amb discapacitat auditiva i de les seves famílies, a tots els nivells, davant la Societat, Administracions i altres Institucions, integrant i impulsant amb aquesta finalitat l’acció de les Associacions Catalanes de Pares i Persones Sordes.

La Missió de la Federació ACAPPS es concreta en els següents principis:

  • Els Pares, que són un dels pilars importants en el disseny de la política de la Federació i als que assessorem i orientem en tots els aspectes relacionats amb la discapacitat auditiva
  • Els Infants i Joves Sords/es, prelocutives i postlocutives adultes, són prioritàriament la nostra raó de ser. Per tant, les nostres accions s’encaminen a la seva integració familiar, educativa, laboral i social.
  • Les Persones Sordes, prelocutives i postlocutives adultes, són un altre dels pilars importants a la Federació, a les que acollim i atenem les seves necessitats per aconseguir l’objectiu primordial d’ACAPPS: que se sentin i siguin ciutadans/es de ple dret en tots els àmbits: familiar, social i laboral.
  • Els Membres de la Federació, que tenen en ella un punt de suport, encara que cadascú mantingui la seva autonomia i independència de gestió.
  • La Societat, a la que hem de sensibilitzar en relació a la discapacitat auditiva i les necessitats i demandes de les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies, amb el fi de promoure la prevenció de la sordesa i la eliminació de les barreres de comunicació a partir del diagnòstic precoç, del seu tractament i de la intervenció educativa precoç, afavorint l’accés a la llengua oral els primers anys de vida. Tot això per aconseguir la seva integració i aconseguir, en darrer terme, la seva plena integració social i la seva accessibilitat en tots els àmbits.
  • Les Administracions, a les quals tractem de fer més permeables a totes les qüestions relacionades amb la discapacitat auditiva i a les nostres demandes, reivindicant el compliment de la legislació vigent en aquesta matèria, així com promovent la seva millora i desenvolupament.
  • La Federació ACAPPS basa la seva actuació en la democràcia interna, la transparència en la seva actuació i la solidaritat entre els seus membres. Els valors que la Federació ACAPPS defensa són: el benestar i la integració plena de les persones amb discapacitat auditiva, la seva autonomia i desenvolupament personal, la defensa dels drets de les famílies i les respostes a les seves necessitats, la qualitat en l’actuació de les organitzacions i l’interès col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva.

Federació ACAPPS - Providència 42, 4rt - 08024 Barcelona

Tel 93 210 55 30 - federacio@acapps.org - fax i sms 93 210 86 27 - Site desenvolupat per Enfasystem.net