Col·laborem amb l’eina 2Acces!

Col·laborem amb l’eina 2Acces!

2 Acces és una eina tecnològica en desenvolupament que neix per fomentar l’accessibilitat i la inclusió de les persones sordes a través de la transcripció en temps real.

El passat 4 de desembre vam avançar amb la nostra col·laboració amb 2Acces. La Federació ACAPPS ens hem compromès a tirar endavant amb l’aplicació creada per 2Acces, ara en desenvolupament, per implementar-ho als centres docents. En aquests moments estem fent proves en actes i reunions per conèixer l’opinió de les persones usuàries i millorar l’eina. Creiem que aquesta aplicació facilitarà l’accés a la comunicació a les persones sordes. Com sabeu, aquest és un dels objectius fundacionals de la nostra entitat i, per tant, donarem tot el nostre suport a 2Acces. Junts arribarem més lluny!

Es tracta d’una aplicació creada i pensada per poder transcriure en temps real tot allò que s’està parlant. Està pensada per utilitzar-se a pantalla completa i per a un número de participants definits que poden interactuar en una conversa que es transcriu en temps oral.

Actualment, l’aplicació compta amb tres idiomes: català, castellà i anglès. Des de la Federació ACAPPS estem col·laborant amb 2Acces perquè aquesta eina es pugui consolidar i utilitzar-se en diferents entorns (des d’una aula fins a una xerrada) i garantir, així, l’accessibilitat a la comunicació de les persones sordes. Us mantindrem informats/des dels avenços i novetats d’aquesta eina que, en aquests moments, està en fase de proves.

Si voleu contactar amb nosaltres en relació a aquesta eina, ho podeu fer al correu 2acces@acapps.org / tel. 93 210 55 30 (Conxi Rafael)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *