Publicat el butlletí informatiu de març!

Publicat el butlletí informatiu de març!

El butlletí informatiu de març l’obrim amb les reivindicacions que vam fer arribar el 15 de febrer al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat perquè les pròtesis auditives siguin un dret universal de les persones sordes per millorar la seva comunicació.

També ha estat molt important per a la nostra entitat, com a membres fundadors, la celebració del 20è aniversari del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) que recollim àmpliament, així com l’espai que hi ha dedicat el diari El Punt Avui que va comptar amb el reportatge Lluita des de la sordesa.

L’educació de l’alumnat sord també ha estat aquests darrers dies als mitjans de comunicació. El Diari de l’Educació retrata la diversitat i la realitat de la situació de l’alumnat sord a Catalunya amb un reportatge contrastat Alumnes sords, els estem escoltant?. El trobareu també en aquest butlletí.

Accedeix al butlletí informatiu de març aquí!

I al butlletí Incloem de l’àrea Laboral, aquí!

Share