Aquest cap de setmana, teatre infantil accessible!

Aquest cap de setmana, teatre infantil accessible!

Famílies! Si no teniu plans per aquest diumenge 22 d’abril, a les 12:00, no us perdeu els espectacles de teatre infantil que hi ha programats. Això sí, haureu de triar perquè es fan el mateix dia i a la mateixa hora!

La llegenda de Sant Jordi 

A les portes de la diada de Sant Jordi, la companyia Xip Xap teatre presenta un espectacle de titelles sobre la llegenda de Sant Jordi. No faltarà la princesa, el rei, la reina, el Cavaller Sant Jordi ni, per suposat, el drac! Recomanat per a infants a partir de 3 anys.

Mesures d’accessibilitat per a infants amb discapacitat auditiva: subtitulació en directe, intèrpret i, per a infants amb discapacitat visual, audiodescripció

Lloc: Pati de la Casa Elizalde. c. València, 302. Barcelona.

Preu: 3€. Gratuït per a menors de 3 anys.

 

5 contes diferents  

Una làmpada cega que no fa llum. Un ventilador que mou les hèlices lentament. Un coixinet molt afectuós i sobreprotegit pels seus pares. Un arquet que diuen que no pot fer música perquè és sord. Tots diferents, tots únics i genials. Cinc històries independents i creuades que parlen de ser diferent, de sentir-se diferent, de determinació, de superació i d’amistat.

Mesures d’accessibilitat: subtitulació en directe,  intèrpret, audioguia i visita tàctil.

Lloc: Centre Cívic Can Felipa. c. Pallars, 277.

Preu: 3€. Gratuït per als menors de 4 anys.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *