En el Dia Mundial per a la Conscienciació de l’Accessibilitat el grup de recerca Transmedia Catalonia obre les portes al públic

En el Dia Mundial per a la Conscienciació de l’Accessibilitat el grup de recerca Transmedia Catalonia obre les portes al públic

El grup de recerca Transmedia Catalonia de la Universitat Autònoma de Barcelona commemora el Dia Mundial per la Conscienciació de l’Accessibilitat amb la celebració de la seva primera jornada de portes obertes, el dijous 17 de maig.

En arribar, s’oferirà una beguda als visitants, que podran conèixer els professionals del grup de recerca i parlar amb ells sobre les implicacions socials de l’accessibilitat en l’entorn digital.

Els investigadors presentaran els projectes de recerca en què el grup està treballant actualment i compartiran els progressos en matèria d’accessibilitat en les àrees de les tecnologies immersives, la subtitulació, els criteris de qualitat, l’audiodescripció, la recerca electrofisiològica, els criteris de qualitat i el desenvolupament d’una app per a l’accessibilitat als mitjans. Els visitants també podran participar en un nou projecte de recerca experimental del grup.

Transmedia Catalonia investiga la traducció audiovisual i l’accessibilitat als mitjans en diversos gèneres, plataformes i suports. Després d’un període inicial dedicat a la investigació descriptiva, ara es centra en les proves de les persones usuàries i en la implementació tecnològica.

Dia: dijous, 17 de maig, de les 11:00 a les 13:00

Lloc: Laboratori de l’edifici MRA (sala 126). Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra).

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *