40 anys de la Confederació FIAPAS (1978-2018). Felicitats i gràcies per la feina feta!

40 anys de la Confederació FIAPAS (1978-2018). Felicitats i gràcies per la feina feta!

Aquest any la Confederació FIAPAS commemora el seu 40è aniversari i ho fa, en primer lloc, amb un agraïment a totes les persones que han fet possible que FIAPAS sigui un referent a la societat per a les persones sordes i les seves famílies a través de l’espot Una vida creciendo juntos. Aquest convida a l’espectador a posar-se en el lloc d’en Daniel, un noi amb discapacitat auditiva a qui veiem créixer al lllarg de les imatges que mostra el vídeo i prenem consciència del seu progrés de la mà de totes les persones que han format part del seu creixement.

Aquest vídeo commemoratiu s’ha presentat en el marc de l’Assemblea General Ordinària en què es va procedir a cobrir les vacants produïdes a la Junta Directiva. Així, per part d’ACAPPS, ocuparà la vocalia l’Ana Barrera, que fins ara havia assumit en Xavier Martín.

Vídeo 4oè aniversari Confederación FIAPAS (1978-2018). Una vida creciendo juntos.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *