Gràcies a totes les persones associades que vau participar a l’Assemblea d’ACAPPS

El passat 13 de juny, abans de l’Assemblea Electoral, va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària d’ACAPPS, una cita anual oberta a tots els socis i sòcies per donar a conèixer l’activitat de l’associació durant l’any 2017.

D’una banda, es va exposar i aprovar la memòria d’activitats de l’entitat, és a dir, les principals actuacions institucionals d’ACAPPS i les principals accions que van desenvolupar les comissions i els serveis de l’entitat durant l’any. També es van aprovar els comptes anuals corresponents a l’exercici 2017 i es va fer un avançament dels reptes de l’entitat a curt termini.

Pel que fa a l’activitat institucional vam exposar el treball amb  les administracions en els  diferents àmbits d’actuació a nivell educatiu, laboral, cultural i d’accessibilitat i de salut.

Podeu consultar la memòria d’ACAPPS aprovada en Assemblea:

Memòria d’Activitats d’ACAPPS 2017

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *