Cofinançament en la logopèdia per a infants, joves i persones sordes!

Cofinançament en la logopèdia per a infants, joves i persones sordes!

Des d’ACAPPS us informem que, durant el mes de setembre posarem en marxa la prestació de sessions de logopèdia en el marc del Programa d’Intervenció Logopèdica a càrrec de l’assignació tributària del 0,7% de l’IRPF.

 

Gràcies a aquest programa, s’ofereix atenció i intervenció logopèdica en modalitat individual mitjançant el cofinançament de les sessions de logopèdia -14,50€ la sessió- que les famílies i persones sordes dueu a terme amb professionals de l’àmbit privat.

La participació implica el compromís d’assistència a les sessions i serà imprescindible la col·laboració del/de la logopeda en la justificació de les factures i rebuts de les sessions realitzades. Tant els/les logopedes com les famílies i persones participants en el programa us heu de comprometre a la presentació de la documentació en els terminis establerts.

 

Per poder millorar el nostre programa i garantir, en la mesura del possible, cobrir les diverses necessitats -i donada l’elevada demanda de participació al programa i les limitacions pressupostàries- prioritzarem:

 

* Ser família sòcia o persona sòcia d’ACAPPS.

 

* Per formar part del programa, serà necessari que totes les famílies i/o persones sordes participants facin o hagin fet una entrevista inicial amb el Servei d’Atenció i Suport a les Famílies (SASF).

 

* Es considerarà l’adjudicació de les sessions segons l’ordre d’inscripció.

 

Un cop recollides totes les demandes, us comunicarem el número total de sessions assignades i la documentació necessària i formalitzarem la vostra participació al Programa d’Intervenció Logopèdica.

TERMINIS

Si hi esteu interessats/des ens ho heu de comunicar* abans del  divendres 21 de setembre al Servei d’Atenció i Suport a les Famílies, adjuntant el Document de Compromís per:

Correu electrònic: saaf@acapps.org        Tel. 93 210 55 30 / 620 99 34 22    (Magda Giralt)

Doc. de Compromís per a menors de 18 anys

Doc. de Compromís per a majors de 18 anys

 

Per a més informació i/o dubtes, us podeu posar en contacte amb el nostre Servei d’Atenció i Suport a les Famílies:  saaf@acapps.org  ·  93 210 55 30

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *