Apunta’t al taller gratuït de connectivitat per a joves, el 10 de novembre

Apunta’t al taller gratuït de connectivitat per a joves, el 10 de novembre

Després de l’èxit de convocatòria del taller de Connectivitat que es va realitzar a Madrid a l’estiu, T-Oigo, l’entitat organitzadora, trasllada el taller a Barcelona el proper 10 de novembre.

El taller abordarà les necessitats de connectivitat dels joves i adults amb discapacitat auditiva. Rebreu formació i consells de com adaptar els vostres dispositius electrònics, amb la tablet, el mòbil, l’ordinador, la televisió, etcètera. Tot això per tenir més facilitats en les diferents situacions de la vida quotidiana (a l’institut, la universitat, en reunions de treball, al cine, restaurants, al cotxe o a casa).

Gràcies a tres professionals experts en el sector, coneixerem una gran varietat d’opcions tecnològiques que permeten un millor accés al so.

PROGRAMA

10:30 – 11:30 HORA JOVE. Els joves de 10 a 20 anys es dividiran en grups per edats per conèixer-se a través de jocs i dinàmiques. Les mares i pares poden aprofitar per conversar).

11:30 – 12:00 Benvinguda i breu introducció. Què és la connectivitat?

12:00 – 13:30 Ens dividirem per grups per garantir un assessorament personalitzat. Tractarem:

Opcions de connexió i configuració de pantalles ens els mòbils, iPhone i Android.

Quines opcions de connectivitat ens recomanen els experts per a les nostres marques i models d’implants i audiòfons?

Taller impartit per Laura Girón, audiòloga protètica del departament d’Otorrinolaringologia de la Clínica Universidad de Navarra i per Guillermina Achleitner, audiòloga responsable a RvAlfa Pozuelo Madrid i Barcelona. Forma part de l’equip de l’Hospital Germans Trias i Pujol, programant implants coclears i de oïda mitja.

TALLER GRATUÏT. AFORAMENT LIMITAT.

 INSCRIPCIÓ ONLINE, CLICA-HI! 

Dissabte, 10 de novembre. La Farga Infantil. c. Nicaragua, 20. Valldoreix (Barcelona)

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *