RESERVEU LA DATA: diumenge, 17 de març. Activitat gratuïta de rem al Canal Olímpic de Castelldefels

RESERVEU LA DATA: diumenge, 17 de març. Activitat gratuïta de rem al Canal Olímpic de Castelldefels

El diumenge 17 de març farem una activitat de rem, gràcies al Club de Rem de Barcelona, adreçada a infants i adolescents -d’entre 9 i 16 anys- amb discapacitat auditiva (també per als seus germans/es). Serà una activitat gratuïta limitada a 20 nens/es i atorgarem les places per ordre d’inscripció a l’activitat. Per apuntar als vostres fills/es heu de reservar plaça al correu saaf@acapps.org

Des del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies i la Comissió de Famílies d’ACAPPS us animem a participar a les activitats que organitzem, perquè tant els pares i les mares com els infants i joves puguem compartir moments lúdics i conèixer-nos.

DIA: diumenge, 17 de març, de 10:30 a 13:00
LLOC: 
Barcelona Club de Rem, al Canal Olímpic de Castelldefels (avda. Canal Olímpic, s/n. Castelldefels).

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *