Estalviar és possible! Apunta’t al taller d’educació financera bàsica i millora la teva economia familiar!

Estalviar és possible! Apunta’t al taller d’educació financera bàsica i millora la teva economia familiar!

Perquè saber gestionar bé la nostra economia familiar no és fàcil, ACAPPS, amb la col·laboració de “la Caixa”, oferim aquesta xerrada formativa d’educació bàsica financera. Tindrà lloc el dimecres 8 de maig i serà conduïda per dues persones voluntàries de “la Caixa” que ens donaran eines i consells per millorar la gestió de la nostra economia domèstica.

PARLAREM DE… com estalviar, la importància d’elaborar un pressupost familiar i com podem evitar l’endeutament. També ens explicaran els productes bancaris bàsics: els comptes, les targetes i els préstecs per conèixer-los bé i saber-ne fer un bon ús.

Si vols millorar la teva economia i tenir capacitat d’estalvi apunta’t ja al taller!   Entrada lliure: places limitades!

INSCRIPCIONS A: laboral@acapps.org   tel. 93 210 55 30   whatsapp 600 40 16 31

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *