125 ofertes de feina al Banco Santander per a joves amb discapacitat!

125 ofertes de feina al Banco Santander per a joves amb discapacitat!

En el marc de la 2a convocatòria de Feina i Talent Summer Experience 2019, promoguda pel Banco Santander i la Fundació Universia, s’ofereixen 125 vacants de feina de caixer/a – finestreta en sucursals bancàries del Banco Santander arreu de l’estat espanyol.

Per accedir, cal tenir reconegut el grau de discapacitat del 33% o superior i tenir títol de formació professional superior o tenir, o estar cursant, una titulació universitària. 

S’ofereix un contracte temporal de 8-11 setmanes a l’estiu en jornada intensiva de matí (8:00 a 15:00) i amb remuneració. Entre les funcions a fer hi ha l’atenció a clients/es i l’operativa de caixa, obertura i cancel·lació de comptes bancàries, transferències, pagament de rebuts i tancament de caixa, entre altres.

L’objectiu de la convocatòria és donar una oportunitat a joves amb talent i discapacitat per treballar remuneradament en sucursals bancàries, adquirir les principals competències professionals i començar o impulsar la seva vida laboral, podent-ho compaginar amb la formació.

Cal registrar-se a aquest enllaç: https://www.fundacionuniversia.net/santander-summer-experience/

#SantanderSummerExperience

#PotsArribarOnVulguis

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *