19 de juny: Assemblea anual d’ACAPPS oberta a les persones sòcies

19 de juny: Assemblea anual d’ACAPPS oberta a les persones sòcies

El proper dimecres 19 de juny tindrà lloc l’Assemblea Anual d’ACAPPS, oberta a totes les persones associades d’ACAPPS.

 

QUÈ FEM A L’ASSEMBLEA?

L’assemblea és una trobada anual de tots i totes els qui formem ACAPPS: les persones sòcies, els membres de la Junta Directiva i l’equip de professionals. És l’oportunitat d’explicar què hem fet durant l’any anterior (el 2018) i també és un exercici de transparència en què es fan públics els comptes: ingressos, despeses i distribució de la despesa. Un cop presentem públicament aquesta informació, sou els socis i sòcies els/les qui aproveu l’activitat.

 

Els membres de la Junta i els professionals dels serveis d’ACAPPS tenim l’oportunitat d’explicar-vos quines actuacions hem fet a nivell d’incidència política i les activitats i resultats de la nostra tasca diària.

 

PER QUÈ ÉS IMPORTANT QUE HI SIGUIS?

Perquè com a soci/a tens el dret a participar-hi i per a l’entitat,a  més, és important que hi sigueu: ens podeu fer arribar els vostres dubtes, consultes i/o propostes i us podem respondre directament. És una espai de trobada i de diàleg que creiem necessari per a la salut i bon del govern de l’associació.

 

APUNTA-T’HO A L’AGENDA:

Dia: dimecres, 19 de juny.  1a convocatòria 18:00   2a convocatòria 18:30

Lloc: Hotel d’Entitats de Gràcia. c. Providència, 42, entresòl. Barcelona.

Accessibilitat a la Comunicació: hi haurà subtitulació en directe i bucle magnètic.

Rebreu, amb antel·lació a l’acte, una carta al vostre domicili amb l’ordre del dia de l’Assemblea.

Per a dubtes i/o més informació:

a/e acapps@acapps.org    whatsapp 600 401 631   tel. 93 210 55 30

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *