Presentem resultats de 2018 en l’Assemblea d’ACAPPS: atenem 345 persones amb discapacitat auditiva

Presentem resultats de 2018 en l’Assemblea d’ACAPPS: atenem 345 persones amb discapacitat auditiva

Barcelona.- El passat 19 de juny vam celebrar l’Assemblea General Ordinària oberta a les persones sòcies d’ACAPPS. En el transcurs d’aquesta, vam presentar les activitats i resultats dels serveis prestats per ACAPPS, vam presentar els comptes i, també, les actuacions desenvolupades amb el suport de la Federació ACAPPS.

Àngels Videla, presidenta d’ACAPPS, va conduir l’assemblea en què també va participar Antoni Salamero, el tresorer de l’entitat, per explicar els comptes de l’entitat. Per part de l’equip tècnic d’ACAPPS, Magda Giralt va presentar l’activitat i les persones beneficiàries del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies i del Servei d’Atenció i Suport a les persones sordes postlocutives. L’activitat i els resultats del Servei d’Orientació i Inserció Laboral van ser presentats per Xavier Font, que va incidir en el programa Uno a Uno realitzat el 2018, i Conxi Rafael, que va fer explicar el treball de prospecció a empreses que va fer el Servei l’any passat per aconseguir insercions laborals de qualitat a l’empresa ordinària.

A continuació, es van exposar les actuacions realitzades com a entitat membre de la Federació ACAPPS. Raimon Jané, com a president d’aquesta, va presentar un resum de les actuacions realitzades a nivell institucional i d’incidència política; Domingo Reina, tècnic d’Accessibilitat, va oferir les dades aconseguides pel Servei d’Accessibilitat a la Comunicació i, finalment, Francina Ballester, de l’àrea de Comunicació, va exposar la tasca i els impactes assolits per l’entitat pel que fa a sensibilització i comunicació.

Introducció al 2019

Després de fer l’exercici de memòria de l’activitat de 2018, necessari per a la transparència i bona salut de l’entitat, Videla va fer una breu presentació de les qüestions claus que s’estan treballant i que s’han definit aquest any en curs:

PLA ESTRATÈGIC de la Federació ACAPPS i entitats associades. La Junta Directiva i l’equip tècnic d’ACAPPS Barcelona participa, com a entitat membre, en el Pla Estratègic de la Federació ACAPPS.

Nou ORGANIGRAMA a ACAPPS. La Laia Sullastres, coordinadora del Servei d’Inserció Laboral d’ACAPPS des de 2008, assumeix la direcció tècnica d’ACAPPS.

Canvi de LOCAL social. Està previst iniciar, al setembre, l’activitat d’ACAPPS i de la Federació ACAPPS a un nou local ubicat al carrer Nàpols 351 i adequat a les necessitats actuals i de futur de les entitats.

FAMÍLIES. Obrim el programa de Logopèdia per a infants i joves amb sordesa.

LABORAL. Presentem un nou programa que té com a objectiu transformar les possibilitats de trobar feina. ACAPPS ha estat escollida per posar en marxa, a Catalunya, la metodologia DIMMB creada per Rubén Riós, actor i director gallec, amb el suport de la Fundación ONCE.

L’Assemblea va ser accessible a les persones sordes amb la #SubtitulacióEnDirecte del Servei d’Accessibilitat de la Federació ACAPPS.

Descarregueu-vos la presentació de l’Assemblea General Ordinària d’ACAPPS de 19 de juny de 2019.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *