Xerrada amb Phonak: els micròfons remots. Funcionalitats i aplicacions

Xerrada amb Phonak: els micròfons remots. Funcionalitats i aplicacions

El proper divendres 22 de novembre ens acompanyarà, a ACAPPS, Carlos Calvo, audioprotesista i director del Programa Infantil Phonak. Ell ens introduirà en els actuals mitjans de suport a la comunicació, com els micròfons remot tant per a audiòfons com per a implants i les seves aplicacions en el dia a dia i en diferents situacions quotidianes: a les aules, en reunions, conferències,…

És una xerrada d’interès per a totes les persones amb pèrdua auditiva i per als pares i mares amb fills/es amb sordesa. Els avenços tecnològics milloren l’autonomia, la inclusió i, en definitiva, la qualitat de vida de les persones amb pèrdua auditiva.

La xerrada és gratuïta però les places són limitades. Per això, és imprescindible la inscripció:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA XERRADA

DIA: divendres, 22 de novembre. De 18:00 a 20:00

LLOC: A ACAPPS. c. Nàpols, 351, local. Barcelona

L’acte serà accessible a les persones amb discapacitat auditiva amb la subtitulació en directe i el bucle magnètic.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *