Medel obre un concurs per a infants i joves que inventin o millorin solucions auditives

Medel obre un concurs per a infants i joves que inventin o millorin solucions auditives

T’encanta inventar i crear?
Col·labora amb MED-EL en la recerca de noves solucions auditives! Hi ha molts invents increïbles que ajuden a les persones a restituir l’audició, o a sentir per primera vegada, i fan que les seves vides siguin molt millors. Segur que hi haurà nous invents en el futur, i és exactament on entra en joc aquest concurs per a infants i joves d’entre 6 i 12 anys.


Des de Medel saben que els infants poden tenir idees sorprenents. Així que, si tens entre 6 i 12 anys i tens una idea brillant vibrant al teu cap per ajudar a persones amb pèrdua auditiva, volem conèixer-te i conèixer la teva proposta.


Quin tipus d’invent estem esperant?
• Pots fer un vídeo explicant-nos la teva idea per ajudar les persones amb pèrdua auditiva (màxim un minut de durada)
• Pots dissenyar o fer un invent súper creatiu i enviar-nos una foto de la teva obra d’art
• Pots fer un dibuix o il·lustració del teu invent

Tota idea és benvinguda. Pot ser un nou invent, la millora d’alguna cosa que ja existeix o una idea intel·ligent que ajudi a persones amb pèrdua auditiva. L’important és explicar com podria ajudar a persones amb pèrdua auditiva de qualsevol edat o com podria fer-los la vida més fàcil.

El panell de jutges (dels inventors de MED-EL) buscarà originalitat, creativitat, sentit pràctic, imaginació i innovació per triar els invents dels nens guanyadors.

El premi per als nens/es guanyadors/es serà un viatge a Innsbruck, Austria (seu de MED-EL), amb el seu tutor, mare o pare, per conèixer la innovadora fàbrica de MED-EL, on es creen i fabriquen les solucions auditives! Els guanyadors també tindran l’oportunitat de reunir-se amb els inventors de Medel.

Pots enviar la teva proposta fins el divendres 17 de gener de 2020.

Més informació de les condicions del concurs des d’aquest enllaç:

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *