Us proposem 5 activitats de tot tipus per celebrar el Dia de la Dona el mes de març.

Group of Women Socialize Teamwork Happiness Concept

Perquè el 8 de març és el Dia de la Dona i ho volem celebrar amb totes les dones amb sordesa, us proposem el cicle d’activitats#SentimiParlem: una agenda d’activitats diverses i inclusives. 

En l’àmbit laboral i formatiu, el 2 de març farem un “speed dating” laboral -aprendrem a com presentar-nos professionalment en 5 minuts- orientat per professionals de Zurich Seguros. També obrirem el Programa Estima’t: cinc sessions en què treballarem la nostra autoestima i el nostre benestar emocional per projectar el millor de nosaltres mateixes.

I com que l’oci i el lleure és imprescindible pel nostre benestar, us proposem des d’un partit de futbol, una sortida al teatre i, fins i tot, un taller de batucada.

En definitiva, experiències diferents per a dones úniques que hem organitzat des de l’associació ACAPPS amb la col·laboració de les organitzacions Zurich Seguros, Hotels Ilunion, Fundación Quiero Trabajo i Reperkutim.

Totes les activitats són gratuïtes excepte la sortida al teatre que, tot i que ACAPPS us ofereix un descompte, cada participant haurà de pagar 5€ per a l’entrada.

PROGRAMA CICLE D’ACTIVITATS #SENTIMIPARLEM

INSCRIPCIONS
Pots participar a una sola activitat o apuntar-te a totes les que vulguis.

El programa Estima’t consta de 5 sessions i, en aquest cas, en ser un programa de formació, sí que cal assistir a les cinc.

Per participar a qualsevol de les activitats que et proposem és imprescindible la inscripció.

Un  cop inscrites, rebreu per correu electònic més informació de l’activitat.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ CICLE D’ACTIVITATS #SENTIMIPARLEM

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *