MÉS FÀCIL, MÉS PROPERS: Obrim dos canals a Telegram per a les persones amb sordesa en recerca de feina

MÉS FÀCIL, MÉS PROPERS: Obrim dos canals a Telegram per a les persones amb sordesa en recerca de feina

Des de l’inici de l’estat d’alerta pel Covid19 i el confinament, el nostre Servei d’Orientació i Inserció Laboral ha buscat alternatives per continuar oferint-vos atenció i suport en la recerca de feina. Per millorar aquest suport i per garantir la seva qualitat, obrim un nou cal de comunicació per a tots vosaltres: comencem a fer servir el TELEGRAM.

Si no coneixes el Telegram, et podem dir que és una aplicació de missatgeria súper ràpida i gratuïta. La diferència amb whatsapp és que Telegram és una aplicació més segura per enviar informacions i dades i, per això, l’hem escollit com a nou canal per comunicar-nos amb vosaltres.

COM DESCARREGAR-TE EL  TELEGRAM?
Us hem preparat aquesta infografia que explica els passos a seguir per descarregar-vos el telegram. Un cop el tingueu, només caldrà que us uniu als nostres canals des dels enllaços que t’indiquem a continuació.

QUÈ TROBARÀS ALS NOSTRES CANALS DE  TELEGRAM?
Hem creat dos canals: informació laboral i tallers laborals. Per unir-t’hi i seguir les informacions, només cal que ens ho comuniquis a laboral@acapps.org

A ACAPPS: informació laboral, hi trobaràs informació diversa i d’interès en l’àmbit laboral. Per exemple, t’explicarem què és un ERTO, quins serveis d’assessorament jurídic gratuïts tens al teu abast, com t’has de donar d’alta al SOC telemàticament, …

A ACAPPS: tallers laborals publicarem les càpsules formatives que farem virtualment i recursos que t’ajudaran en  la recerca de feina. Per exemple, t’orientarem sobre els sectors professionals on hi ha més demanda actualment i com aprofitar aquest temps a casa per treballar i millorar les teves competències professionals.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *