406 accions de suport i de seguiment en els dos mesos d’atenció a distància del Servei d’Inserció Laboral

406 accions de suport i de seguiment en els dos mesos d’atenció a distància del Servei d’Inserció Laboral

Des del primer dia d’ençà va començar el confinament per la Covid-19, el passat 13 de març, el Servei d’Orientació i Inserció Laboral va continuar oferint atenció directa a distància, com mostren els resultats que presentem a la gràfica:

OFERIM DE NOU SUPORT PRESENCIAL A L’EMPRESA

A poc a poc es va avançant en el desconfinament, per fases. La nostra entitat, amb local d’atenció directa a Barcelona ciutat, continua tancada i l’equip tècnic està encara fent teletreball i suport a distància. No obstant, ara la situació ens permet de nou oferir SUPORT PRESENCIAL A L’EMPRESA, ja sigui en una entrevista de feina o al lloc de feina de la persona usuària amb sordesa. Això sí, si necessiteu aquest suport cal ser usuari/a actiu del Servei i demanar-ho prèviament al vostre tècnic/a referent: laboral@acapps.org

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *