Nova edició del programa “Aprèn i emprèn”, gratuït per a persones amb discapacitat

Nova edició del programa “Aprèn i emprèn”, gratuït per a persones amb discapacitat

La Fundació Prevent i ESADE posen en marxa una nova edició del programa formatiu ja consolidat “Aprèn i Emprèn” adreçat a persones amb discapacitat amb iniciativa que vulguin posar en marxa o donar impuls el seu negoci.

Es tracta d’un programa acedèmic gratuït de 129 hores de formació impartit per professorat d’ESADE i per ponents directius/ves amb acompanyament individualitzat d’un/a tutor/a per a cada alumne i durant tot el procès.

Està previst que la formació presencial a Barcelona s’iniciï al setembre.

La formació compta amb mesures d’accessibilitat, amb subtitulació tant de les sessions com dels materials audiovisuals. A més, la Confederación FIAPAS, de la qual en som entitat membre, posa a la disposició de les persones sòcies d’ACAPPS el servei de préstec de bucles magnètics individuals.

Destaquem que en les darreres edicions han participat 3 persones amb sordesa d’ACAPPS que van valorar molt positivament tant la formació rebuda com, especialment, les mesures d’accessibilitat, com la subtitulació, per fer el seguiment de les sessions.

Per a més informació i/o inscripcions: Programa Aprèn i Emprèn.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *