Obertes les beques universitàries per a persones amb discapacitat de la Fundació Randstad-UOC

Obertes les beques universitàries per a persones amb discapacitat de la Fundació Randstad-UOC

Fins el 16 de juliol podeu demanar les beques universitàries Randstad-UOC per a postgraus i cursos especialitzats per a persones amb discapacitat (cal tenir un grau de discapacitat del 33% o superior).

En aquestes beques, que tenen l’objectiu d’impulsar el talent i millorar l’ocupabilitat del col·lectiu, està inclosa la cobertura del 90% del cost de la matrícula de la formació online de postgrau i els cursos especialitzats impartits per la UOC.

Maria Viver, directora general de Fundació Randstad i Directora de RSC de Randstad destaca “per Fundació Randstad és clau impulsar el talent, l’ocupabilitat i la digitalització de les persones amb discapacitat, amb l’objectiu de facilitar la seva integració social a través de l’ocupació. A través d’aquesta col·laboració amb la UOC, podem apropar la formació universitària a les persones amb discapacitat i afavorir la reducció de la bretxa formativa i digital “.

Segons dades del SEPE de l’any passat, el nivell de contractació de persones amb discapacitat augmenta a mida que augmenta el seu nivell formatiu. Així, el 49,5% de contractacions registrades van ser persones amb discapacitat amb estudis secundaris i nivells formatius d’FP i universitaris.

MÉS INFORMACIÓ I SOL·LICITUD DE LA BECA:

ENLLAÇ BECA UNIVERSITÀRIA FUNDACIÓ RANDSTAD-UOC

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *