Obrim inscripcions per al curs de lectura labial i/o entrenament auditiu per a persones amb sordesa

Obrim inscripcions per al curs de lectura labial i/o entrenament auditiu per a persones amb sordesa

DURADA DELS CURSOS: Oferim 14 sessions de 30 minuts.
Començaran el 15 de juliol i finalitzaran el 31 de desembre de 2020.

LLOC:Associació ACAPPS (c. Nàpols, 351, baixos de Barcelona) o al centre del/de la logopeda.

1. CURS DE LECTURA LABIAL I/O ENTRENAMENT AUDITIU INDIVIDUAL
Indicat per a persones amb pèrdua auditiva per aprendre a llegir els llavis i/o fer discriminació auditiva amb audiòfons i/o implants coclears.
Per accedir-hi, cal formalitzar prèviament la matrícula al curs (un únicpagament de 160€).

2. CURS DE LECTURA LABIAL GRUPAL
Indicat per a aquelles persones amb pèrdua auditiva que ja han realitzat amb anterioritat un curs de lectura labial i disposen d’un nivell més avançat. Grups d’un màxim de 3 persones.

(!) INFORMEM :

Està previst obrir, com cada any, la modalitat grupal del curs. No obstant, i degut a la crisis sanitària actual per Covid19 i a les mesures de prevenció i seguretat que estem obligats a complir, encara no el podem iniciar. El proper mes de setembre, i en funció de quina sigui la situació general, es valorarà la seva posada en marxa: us en mantindrem informats/des.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CURS DE LECTURA LABIAL I/O ENTRENAMENT AUDITIU INDIVIDUAL


EXPERIÈNCIES

Dues persones que van perdre l’audició i van fer el curs de lectura labial i d’entrenament auditiu d’ACAPPS l’any passat, ens expliquen la seva experiència:

L’any passat vaig fer el primer curs ja que m’acabaven de posar un implant coclear, i tant el doctor com el programador em van aconsellar fer entrenament d’audició per poder treure rendiment a l’implant. Abans del curs pensava que podria fer-ho jo sola però vaig veure que necessitava una logopeda per poder aprendre a tornar a escoltar i entendre el que em deien. Encara em fa falta, i estic a l’espera que comenci el proper curs per apuntar-me”.


Era una persona molt activa, amb molta vida social i em vaig quedar sorda. Això em va enfonsar. Pensava “i ara, què serà de la meva vida?”. L’audioprotesista em va dir que anés a ACAPPS, que des de feia anys feien cursos de lectura labial i també d’entrenement d’audició. Al principi, estava una mica espantada ja que no entenia res del que em deien. Vaig començar el curs i em va ajudar. També vaig ser conscient que és difícil  llegir els llavis: hi ha persones que no mouen els llavis o ho fan molt poc, altres que no et miren la cara, també els homes que tenen barba costa més. El curs em va ajudar però n’hauria de fer uns quants per aprendre més. Em sento millor

REQUISITS DEL PROGRAMA

SER SOCI/A D’ACAPPS. Si encara no n’ets, posa’t en contacte amb nosaltres i t’expliquem com fer-ho. 

ENTREVISTA PERSONALITZADA. Abans de l’inici de les sessions de logopèdia, és imprescindible que  realitzis una entrevista presencial o per videotrucada

LOGOPEDA: És imprescindible que el/la teu/teva logopeda pugui emetre una factura pel servei prestat.  Si  vols participar en el programa però no tens cap logopeda de referència, des d’ACAPPS et podem facilitar el contacte de la nostra borsa de logopedes que participen en el programa. 

PARTICIPACIÓ. És obligatori signar totes les sessions que realitzeu durant el programa. 

VALORACIO FINAL DEL PROGRAMA. Per tal de conèixer el teu grau de satisfacció del programa i millorar-lo per a futures edicions, haureu de fer-nos un retorn a través d’una enquesta de satisfacció. 


What is frequently asked questions?

Frequently asked questions (FAQ) or Questions and Answers (Q&A), are listed questions and answers, all supposed to be commonly asked in some context, and pertaining to a particular topic.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *