Un total de 43 infants i adolescents amb sordesa tindran sessions de logopèdia aquest estiu gràcies al programa de Logopèdia d’ACAPPS

Un total de 43 infants i adolescents amb sordesa tindran sessions de logopèdia aquest estiu gràcies al programa de Logopèdia d’ACAPPS

Amb el programa de logopèdia d’ACAPPS, 43 famílies es beneficiaran del cofinançament en les sessions de logopèdia coordinades des d’ACAPPS. Per ara, els infants i joves del programa rebran  sessions de logopèdia que podran fer al llarg d’aquest estiu fins a l’inici del curs escolar.

ACOMPANYAMENT A LES FAMÍLIES: WEBINAR INICIAL DEL PROGRAMA

Per a totes aquelles famílies que participen al programa per primera vegada, es va realitzar ahir una sessió informativa per explicar com funciona,  resoldre dubtes i conèixer-nos  per adaptar-nos al màxim a les necessitats de les famílies. A més, la trobada, en què hi van participar 11 famílies, va ser una oportunitat per  conèixer altres famílies que també són noves a la nostra associació. També ens va acompanyar la Laia Sullastres, directora de l’entitat i la Magda Giralt, tècnica referent del programa i del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *