Participem a la II Jornada anual de la XAVI, el 16 de novembre

Participem a la II Jornada anual de la XAVI, el 16 de novembre

El proper 16 de novembre participarem, com entitat membre, a la II Jornada anual de la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI) de l’Ajuntament de Barcelona. Enguany es celebrarà telemàticament degut a l’emergència sanitària i aquesta serà de fet, el seu eix central: En temps de pandèmia tinguem-nos cura, preservem els drets i exercim la ciutadania.

En el marc de la jornada, que inaugurarà el president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, els grups de treball de la XAVI exposaran les fites assolides. En aquest sentit, Domingo Reina, responsable del Servei d’Accessibilitat de la Federació ACAPPS, presentarà l’activitat i resultats del Grup de Treball d’Oci Inclusiu. També presentaran el seu exercici el grup impulsor de la Xarxa i els grups de treball d’Habitatge i Vida Independent, d’Accessibilitat i de Famílies.

Tot seguit tindrà lloc l’exposició i debat Preservem els drets de ciutadania en crisi sanitària. Serveis essencials per als col·lectius de persones amb diversitat funcional en temps de pandèmia.

La jornada comptarà amb la subtitulació en directe i està oberta al públic.

PROGRAMA II JORNADA ANUAL XAVI. En temps de pandèmia tinguem-nos cura, preservem els drets i exercim la ciutadania

INSCRIPCIONS A LA JORNADA ANUAL XAVI

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *