Aquest divendres, xerrada!: L’entorn familiar com a EINA per al desenvolupament de l’infant amb sordesa

Aquest divendres, xerrada!: L’entorn familiar com a EINA per al desenvolupament de l’infant amb sordesa

La FAMÍLIA, vosaltres, teniu un paper molt important en el desenvolupament del llenguatge i l’audició del vostre fill/a. Per això, en aquest webinar de l’Escola de Famílies d’ACAPPS us donarem eines i estratègies per poder-les incorporar en les rutines diàries, en moments de joc, i sense donar-nos compte, estar millorant el desenvolupament lingüístic i auditiu del vostre fill/a.

La xerrada, a càrrec de la fonoaudiòloga Mariana Helbig, especialitzada en atenció precoç de l’Infant amb sordesa i en telepràctica, es centrarà en l’abordatge pràctic auditiu-verbal.  Helbig introduirà breument en què es fonamenta i quins són els objectius de la Teràpia Auditiva Verbal. Però serà essencialment un webinar en què obtindreu recursos i eines: quines tècniques podeu fer des de casa i com integrar-les en el vostre dia a dia per acabar-les fent de forma espontània i natural. Sense adonar-vos-en i amb la pràctica, estareu potenciant i millorant, poc a poc i diàriament, el llenguatge i l’audició del vostre fill/a.

PENSAT I RECOMANAT PER: famílies amb fills/es amb sordesa de 0 a 9 anys.
QUAN?  divendres, 27 de novembre a les 18:00
ON? Virtual via zoom. Les persones inscrites rebreu l’enllaç per connectar-vos-hi (no cal que us descarregueu cap aplicació).
La xerrada és d’accés lliure per a les famílies de l’associació ACAPPS però cal, això sí, que us hi inscriviu prèviament per enviar-vos l’enllaç al webinar:
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ WEBINAR 27/11

MESURES D’ACCESSIBILITAT PER A LES PERSONES AMB SORDESA: Si necessiteu subtitulació en directe comuniqueu-nos-ho  abans del dimecres 25 de novembre al correu saaf@acapps.org

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *