Per a socis/es d’ACAPPS: avantatges i descomptes a la botiga online de GAES, marca d’Amplifon

Per a socis/es d’ACAPPS: avantatges i descomptes a la botiga online de GAES, marca d’Amplifon

Recordeu que com a persones i/o famílies sòcies de l’associació ACAPPS teniu una sèrie d’avantatges i descomptes en la compra d’audiòfons i en accessoris i components per a audiòfons i/o implants coclears de GAES, marca d’Amplifon.

Per poder accedir a aquests avantatges a través de la botiga online, cal aplicar un CODI, només apte per a les persones i famílies associades. Si ets una persona/famílies sòcia d’ACAPPS i encara no el tens, consulta-ns-ho al correu acapps@acapps.org /tel. 93 210 55 30

AVANTATGES I DESCOMPTES A GAES, MARCA D’AMPLIFON,          PER A LES PERSONES I FAMÍLIES SÒCIES D’ACAPPS:

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *