Totalment connectats: descobreix i aprofita totes les possibilitats de connexió dels audiòfons i/o implants coclears al telèfon mòbil, ordinador, tableta,…

Totalment connectats: descobreix i aprofita totes les possibilitats de connexió dels audiòfons i/o implants coclears al telèfon mòbil, ordinador, tableta,…

Amb l’objectiu de poder aprofitar totes les possibilitats de connectivitat que ens ofereixen els audiòfons i/o implants coclears (al telèfon mòbil, a la tablet, a l’ordinador, la televisió,…) el proper 13 de febrer oferim un taller sobre connectivitat adreçat a famílies amb fills/es amb sordesa i  joves usuàris/es de pròtesis auditives.

Serà una formació pràctica a càrrec de Guillermina Achleitner, audiòloga del centre RV ALFA  i de l’Hospital Germans Trias i Pujol, especialista en audiologia infantil i programadora d’implants coclears. Ella us aconsellerà i explicarà com podeu adaptar els vostres dispositius per millorar el vostre dia a dia a l’aula, en les reunions de treball, al cinema, fent esport,  allà on sigui i quan calgui!

Degut al context actual de pandèmia i de restriccions de mobilitat,  la formació s’orientarà especialment  a la connexió d’audiòfons i/o implants coclears a les tabletes, mòbils i ordinadors que ara estem  utilitzant més per comunicar-nos.

DATA: Dissabte, 13 de febrer

HORA: 12:00

Taller en línia via zoom (no cal que us descarregueu cap aplicació, només haureu de clicar a l’enllaç que us enviarem). És imprescindible la inscripció al taller:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL TALLER DE CONNECTIVITAT

En el marc de la Xarxa de Formació Especialitzada en la Comunicació Oral de les persones amb sordesa.

Imatge: freepik.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *