Subtitulem en directe per a les persones amb sordesa l’acte commemoratiu amb motiu del 8 de març al Palau de la Generalitat

Subtitulem en directe per a les persones amb sordesa l’acte commemoratiu amb motiu del 8 de març al Palau de la Generalitat

Aquest dijous 4 de març, el nostre Servei d’Accessibilitat a la Comunicació farà la #SubtitulacióEnDirecte per a les persones amb sordesa de l’acte amb motiu del Dia Internacional de la Dona, centrat en la campanya impulsada per l’Institut Català de la Dona Dones i homes, corresponsables! . Amb el lema “Fem net”, l’objectiu de la campanya és sensibilitzar la població de la necessitat d’establir pactes per a la cooperació i la corresponsabilitat en els treballs de cura.

“Cal que la crisi actual no suposi un pas enrere en cap dels avenços socials assolits per les dones i garantir que puguem gaudir dels nostres drets”, va reclamar la consellera de Presidència, Meritxell Budó, durant la presentació de la campanya, davant la constatació que la pandèmia de Covid-19 ha fet aflorar encara més les discriminacions que s’exerceixen sobre les dones. Així, durant el confinament domiciliari estricte (març-abril de 2020), les dones van manifestar en gairebé el 60% que eren les que s’ocupaven de manera principal o en exclusiva de les feines domèstiques, tot i que la presència de les dones en les ocupacions de primera línia contra la pandèmia era majoritària.

#Som8demarç #SomCorresponsables.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *